Parkdiensten Eemsdelta (PDED) is een dienstverlener voor industrie en toerisme. PDED zorgt voor uw onderhoud, groen, transport, veiligheid en extra mankracht. PDED is van 07.30- 17.00 uur bereikbaar via 06 23 62 61 17. Mailen kan ook: tjibbe@pded.nl

Dienstverlening in de Eemsdelta

_HVD0062Transport

Wij verzorgen personenvervoer binnen of buiten het Chemiepark en we verzorgen woon-werkverkeer voor werknemers die geen eigen vervoer hebben. Daarnaast bezorgen wij op verzoek goederen en (post)pakketen door Midden- en Noord-Nederland.

Fietsverhuur en -herstel

Daarnaast zorgen we ook voor onderhoud en reparatie van uw (bedrijfs)fiets. We hebben ruime ervaring in het repareren en onderhouden van fietsen, en doen dat zo mogelijk terwijl u wacht. Tijdens kantooruren kunt u probleemloos binnenstappen voor een reparatie of onderhoudsadvies. Parkdiensten Eemsdelta beschikt bovendien over goede fietsen die u bij ons kunt huren of kopen. Zowel voor op het Chemiepark als daarbuiten.

Groenvoorziening
Samen met een aantal partners zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en onderhouden van tuinen en plantsoenen. Wij verzorgen met passie al uw tuin-, plant- en boomonderhoud. Bovendien bieden wij allerlei soorten ongediertebestrijding, van insecten tot muizen en -ratten.

Natuurlijk werken we volgens de wettelijke regelgeving, bijvoorbeeld als het gaat om duurzame onkruidbeheersing. Maar waar mogelijk, gaan we nog een stap verder. Parkdiensten Eemsdelta werkt zo ecologisch mogelijk. Ook dat vinden we maatschappelijke betrokkenheid.

Mankracht
Soms hebt u tijdelijk extra personeel nodig. Mankracht om te helpen laden en lossen. Lading te sjouwen. Een handje te helpen. Wij steken graag onze handen uit de mouwen.

Bij verlading

We hebben kennis van industriële verladingactiviteiten. We hebben de beschikking over personeel dat is opgeleid voor het verladen van gevaarlijke stoffen. Maar ook voor stukgoed-, vloeistof- of scheepsverlading kunt u een beroep op ons doen.

Bij diverse werkzaamheden en veiligheid

Bij tijdelijke onderbezetting of behoefte aan extra mankracht staan we u graag bij.
Of het nu gaat om magazijnwerkzaamheden, schoonmaakwerk, verhuizingen of bemensing van weegbruggen.

Bovendien is ons personeel, onder begeleiding van een veiligheidskundige, uitstekend in staat om u bij te staan op het gebied van veiligheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld mangat of veiligheidswachten. Wij kunnen voor een veilige werkomgeving zorgen.

Schilder en onderhoudswerk
Nauwkeurig en met hart voor hun vak: de schilders van Parkdiensten Eemsdelta garanderen goed schilderwerk. Zowel uw binnen- als buitenschilderwerk kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Of het nu gaat om kantoren en gebouwen, pompen en appendages of reclameborden en wegbewijzering, Parkdiensten Eemsdelta heeft de benodigde ervaring in huis.

Bovendien kunnen we u ook bijstaan met diverse onderhoudswerkzaamheden aan en in gebouwen. Van schilder- en timmerwerkzaamheden tot ondersteuning bij verhuizingen en zelfs woninginrichting.

Reacties zijn afgesloten.