Parkdiensten Eemsdelta (PDED) is een dienstverlener voor industrie en toerisme. PDED zorgt voor uw onderhoud, groen, transport, veiligheid en extra mankracht. PDED is van 07.30- 17.00 uur bereikbaar via 06 23 62 61 17. Mailen kan ook: tjibbe@pded.nl

Over ons

_HVD0062Dienstverleners in de Eemsdelta
U wilt dat uw probleem opgelost wordt door mensen die hun vak serieus nemen. Parkdiensten Eemsdelta zorgt voor onderhoud, vervoer, technische ondersteuning en mankracht. Onze vakmensen staan klaar voor al uw kleine klussen en grote projecten van bedrijven, instellingen en particulieren. Met hun veelzijdige ervaring en deskundigheid leveren zij nu al oplossingen voor vele bedrijven en particulieren in de omgeving van Delfzijl en de Eemshaven.

Investeren in professionele kwaliteit
Parkdiensten Eemsdelta is opgericht om u oplossingen te bieden. Daarom investeren we fors in het opleiden van onze vakmensen. Zo verbeteren we onze kennis, processen en techniek en kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Maatschappelijk betrokken ondernemerschap
Vele goede doelen kunnen rekenen op ondersteuning van Parkdiensten Eemsdelta. Dat doen we met middelen en ons ondernemerschap. Daarnaast zien wij het als onze taak mensen die een kans verdienen een kans te bieden. We willen daarmee een wezenlijke bijdrage leveren aan de maatschappij.

Meer weten?
Meer weten over ons? Of hebt u een oplossing nodig voor uw transport, groenvoorzieningen, schilder en onderhoudswerk, verlading en veiligheid? Of interesse in een fietsverhuur arrangement? Neem dan contact op met Tjibbe Brandsma:
tjibbe@pded.nl, telefoon 06 23 62 61 17

 

 

 

Reacties zijn afgesloten.