Parkdiensten Eemsdelta (PDED) is een dienstverlener voor industrie en toerisme. PDED zorgt voor uw onderhoud, groen, transport, veiligheid en extra mankracht. PDED is van 07.30- 17.00 uur bereikbaar via 06 23 62 61 17. Mailen kan ook: tjibbe@pded.nl

Shop Eemshaven en verhuur electrische fietsen

  • Door jeex
  • 23 juli, 2013
  • Reacties uitgeschakeld voor Shop Eemshaven en verhuur electrische fietsen
Testbeeld met gebouw Parkdiensten Eemsdelta in de Eemshaven

De shop in de Eemshaven

 

Steeds meer fietsers doen de Eemshaven aan. Daarom hebben we speciaal voor fietser een shop geopend aan de Overschildweg in de Eemshaven, direct naast het Texaco tankstation. Hier kan men terecht voor frisdrank, ijs en andere versnaperingen. Wie een klein mankement aan zijn fiets heeft, kan hem ter plekke laten maken. Vanuit deze locatie verhuren we bovendien electrische fietsen aan bedrijven en particulieren.

PDED SHOP: Verhuur fietsen in Delfzijl

Categorieën: Nieuws, Toerisme

Reacties zijn afgesloten.