Parkdiensten Eemsdelta (PDED) is een dienstverlener voor industrie en toerisme. PDED zorgt voor uw onderhoud, groen, transport, veiligheid en extra mankracht. PDED is van 07.30- 17.00 uur bereikbaar via 0596 647 790 Mailen kan ook: jan@pded.nl

NIEUW: PDED Shop Delfzijl verhuurt elektrische fietsen

  • Door jan
  • 5 september, 2016
  • Reacties uitgeschakeld voor NIEUW: PDED Shop Delfzijl verhuurt elektrische fietsen

Opening_pedshop_1499Vrijdag 2 september opende Delfzijlster wethouder Hans Ronde onze PDED Shop in het vernieuwde centrum van Delfzijl. Bedrijven en particulieren kunnen hier terecht voor het huren van elektrische fietsen vanaf €12,50 per dag.

Stichting Parkdiensten Eemsdelta (PDED) is op dit moment de grootste verhuurder in het noorden. Met de PDED Shop wordt deze dienstverlening nog beter zichtbaar voor publiek en bereikbaar voor klanten. Bovendien levert de PDED Shop een bijdrage aan de toeristische dienstverlening in de regio.

PDED is een zakelijk dienstverlener en een sociale onderneming. Daarom heeft PDED in samenwerking met Werkplein Eemsdelta drie mensen aangetrokken die in de PDED Shop gaan werken en leren. In september en oktober gaan de nieuwe krachten proefdraaien.”

De komende periode is de PDED shop geopend. In de loop van het vierde kwartaal sluit de shop de deuren. Wanneer komend voorjaar het nieuwe fietsseizoen begint, gaat de shop weer open.

PDED Shop Delfzijl
Willemstraat 38/1
9934 BC Delfzijl

Reacties zijn afgesloten.