Parkdiensten Eemsdelta (PDED) is een dienstverlener voor industrie en toerisme. PDED zorgt voor uw onderhoud, groen, transport, veiligheid en extra mankracht. PDED is van 07.30- 17.00 uur bereikbaar via 06 23 62 61 17. Mailen kan ook: tjibbe@pded.nl

Onkruidbestrijding, hoe groen wilt u het hebben?

  • Door jan
  • 23 juli, 2013
  • Reacties uitgeschakeld voor Onkruidbestrijding, hoe groen wilt u het hebben?

Hoe groen wilt u het hebben?

Onze groene vingers spreken voor ons groene hart. Wij kiezen voor Duurzaam Onkruidbeheer (DOB). Dat is effectieve onkruidbestrijding die beter is voor onze planten, dieren en onze watervoorziening. En natuurlijk ook voor uw bedrijfsterrein de betere keuze…

 

Meer weten?

Een goed gesprek of een vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op via 06 23 62 61 17.
Mailen kan ook: tjibbe@pded.nl

 

Categorieën: Groenvoorziening, Nieuws

Reacties zijn afgesloten.